Ademtraining Buteyko & Breathing Masters

Ga je op je eigen ritme van start, en pas het toe in onze praktijk met individuele begeleiding

Ademen is heel natuurlijk. En toch doen velen het niet optimaal. Met allerlei kwaaltjes als gevolg, op korte of langere termijn. Hyperventilatie, een onderbroken nachtrust, en ga zo maar verder.
Met deze ademtraining gaat dat tot het verleden horen. We gaan in deze cursus samen leren hoe je je ademhaling kan verbeteren, en hoe dat een impact op je levenskwaliteit kan hebben.

Je start op je eigen ritme met deze online training. Reken best op een weekje tijd per lesdeel. Zo heb je ook de tijd om de oefeningen in de praktijk te gaan toepassen. Het lessenoverzicht vind je hieronder. Na het doorlopen van deze 3 lessen gaan we een stapje verder met een individuele en persoonlijke begeleiding.


De individuele begeleiding bestaat uit :

  • Een eerste intake-gesprek na afronding van de online lessenreeks. We maken samen een afspraak om een goed moment hiervoor te vinden.
  • 3 uur individuele coaching. Bij ons in de praktijk in Leuven, of via Skype. Dat kan je zelf bepalen. Ook deze data spreken we samen af.
  • Een afrondend gesprek ter afsluiting van de cursus.


Frequently Asked Questions


Wanneer start deze cursus ?
De cursus start op het moment dat jij kiest. Aansluitend kan je deze verderzetten met persoonlijke individuele begeleiding. Deze online lessen blijven onbeperkt toegankelijk voor jou, ook na afsluiten van de persoonlijke sessies.
Hoe lang heb ik toegang tot deze training ?
Wat denk je van levenslang ? Wanneer je ingeschreven bent, heb je onbeperkte toegang tot deze training net zolang je zelf wil. Of dat nu via je smartphone, tablet of computer is, je hebt steeds toegang.
Wat als ik niet tevreden ben over de training ?
Dat zouden we zeker niet fijn vinden om te horen. Als je niet tevreden bent over je aankoop, en je contacteert ons binnen de 30 dagen na aankoop, krijg je van ons het inschrijvingsgeld weer terug.
Waar en wanneer vinden de individuele sessies plaats ?
Na afronding van de online sessies kan je contact met ons opnemen en spreken we data af voor de individuele sessies. Deze kunnen plaatsvinden in onze praktijk in Leuven of via Skype.
Voor wie is deze cursus bestemd ?
Iedereen kan hiermee aan de slag. En iedereen heeft hier baat bij. Je moet niet sportief zijn of grootse prestaties voor ogen hebben (het mag natuurlijk wel), en je hoeft ook geen overduidelijke klachten te hebben. Maar als jij rustiger wil worden, je beter wil gaan voelen en vitaler door het leven gaan, dan is deze cursus er voor jou !

Wil je je beter voelen, en op een makkelijke manier hier naartoe werken ?
Wil je graag op je eigen ritme de lessen volgen, en daarin stap voor stap begeleid worden ?

Dan is deze cursus zeker een aanrader voor jou.

De cursusprijs omvat onbeperkte toegang tot de online lessen, de individuele begeleiding zoals hierboven beschreven, en alle daarbijhorende cursusmateriaal.

Get started now!Contact :

Helga Willems - Buteyko Breathing Expert - [email protected] of [email protected]

www.buteykobelgium.be